DAGENS

/H


GODMORGON

Ser ut och bli en fin och solig dag idag, skönt! Nu dricker jag mitt kaffe och fixar mig lite till skolan, bild kommer snart :)/H


DAGENS

Såhär såg jag ut idag/H


English please

Nu har vi engelska, super kul :)


DÅLIG UPPDATERING

Anledningen till att vi inte bloggat sen i fredags är för att appen blogg.se har inte funkat. Detta verka funka nu så nu blir de vanlig uppdatering igen.
Bilder från vad vi hittat på i helgen :)


Bloggen har inte funkat!:(

Här är några bilder ifrån vår helg


Jobbjobbjobb

Pluggar jag inte så jobbar jag, nu boxas jag lite med brorsan imorgon börjar jag 9 usch :(
/E


MYSMYS & MYS

Blir lugn helg, idag film med livan och imon ska jag och ebba fixa lite på vårt hemliga projekt :) Haha /H


PAPPA & DOTTER KVÄLL

Bara jag och pappa hemma idag så han lagade tacos till oss senare ska livan komma så blir de lite mer greys anatomy! Haha helt beroende av det :)
/H


GREYS TIME

Nu dags för greys anatomy med liv och vår bästa vän choklad :) /H


VÄNTRUM

Sitter nu i väntrummet hos sjukgymnasten, så seeeegt och vänta, hatar att vänta!!
haha är lite bitter idag kanske..
/H


DAGENS

/H


MHMM FRUKOST

Dags att äta frukost som består bland annat av mina goda ost och skink rullar, huuuur goda som helst!! Nu ska jag snart iväg till sjukgymnasten med armen, sen till skolan och göra svenska prov. /H


Fredag!

Idag ser jag ut såhär!
Efter skolan ska jag direkt ta taxin till pappa för lite jobb, sen jobb imorgon också! Efter det kommer Hanna upp så ska vi fixa lite med vårt hemliga projekt sen ha picnick vid sjön! Härligt :) nu ska jag till skolan puss
/E


TUMMEN NER

I detta inlägget tänkte jag dissa alla prov, läxor och liknande för jag är så sjukt trött på allt, men slut med allt klagande, va iaf nyss på utvecklingssamtal, gick förvånansvärt bra:) nu dax och äta mina toast och sen tillbaka till pluggandet igen, här kommer även en bild på min fina utsikt vilken inte är så fin... Uppdaterar senare.
/H


PLUGGIS

Ska nu också sätta mig och plugga svenska, senare idag har jag även utvecklingssamtal, inte världens roligaste dag precis, haha.
/H


Torsdag

Slutade precis, nu ska jag sätta mig ute och plugga till svenskaprovet imorgon! Är så varmt ute och blir alltid roligare med lite musik också och då är min gummihögtalare så smart!
/E


DAGENS

/H


Regnigt

Såhär ser jag ut idag! /E


NATURAL NAILS

Har precis duschat och målat mina naglar i beige, och nu satte jag precis igång greys anatomy och kryper ner i sängen med tända ljud och tigerkaka #perfekt
Imorgon börjar skolan 8.15, så blir en tidig morgon även då tyvärr. Sov så gott alla söta läsare /H


SOLSKEN OCH GRILLAT

Nu börjar det kännas som att sommaren äntligen är påväg, varmt ute och pappa har grillat kan inte bli mycket bättre än så!! Håller nu på att skriva en psykologi inlåning men det är svårt att slita sig från greys anatomy, haha. /H

Här kommer även en bild på maten som nästan är uppäten, haha!


Mys

Nu ska jag i min fula men sköa kimono haha, lägga mig och kolla film med brorsan. Blir Gangster Squad med snyggingen Ryan Gosling!
Har precis duschat och skickat in ännu en inlämning. Känns så konstig att klockan är 7 och det fortfarande är ljust ute.
/E


Iskaffe

Har inte bloggat på hela dagen för har pluggat som jag gjort ända sen kl 1 igår! Spyr på skolan nu, men hittade lite inspiration när jag lyssnade på Johann Sebastian Bach-Cello Suite No. 1, satt mig i solen med en iskaffe, så gott! Ska köpa flera pack på Maxi någon dag i veckan. Det är bara att blanda ner påsen i två dl mjölk, hur enkelt som helst!
Nu ska jag fortsätta skriva på min psykologi sen kolla film med Erik och Anna, syskondag haha :)


BAKA BAKA LITEN KAKA

Precis bakat en super god tigerkaka, rekommenderar den starkt, här kommer receptet:
200 g smör
2 ½ dl strösocker
3 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 ½ dl mjölk
2 msk kakao
1 msk vaniljsocker
ströbröd till formen

Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj och bröa en sockerkaksform.
Vispa sockret och smöret pösigt med en elvisp.
Blanda i äggen ett och ett under omrörning.
Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt till smörblandningen tillsammans med mjölken.
Blanda en tredjedel av smeten med kakaon.
Blanda två tredjedelar av smeten med vaniljsockret.
Lägg hälften av den ljusa smeten underst i formen, sen den mörka smeten och sist den ljusa igen. Dra med en gaffel genom smeten för att skapa marmoreringen.
Grädda i nedre delen av ugnen c:a 40-45 minuter. Prova med en sticka så den är torr.


KYCKLINGSALLAD

Hello sunhine, idag hade vi bara en lektion 8.15 så slutade vid 9 tiden, gick hem och nu har precis gjort mig en kycklingsallad och nu ska jag sätta igång ett avsnitt av greys anatomy, idag är det även Emmas 18årsdag, så stort grattis till henne!! :) /H


GREYS ANATOMY PAUS

Lägger pluggandet åt sidan ett tag för att äta lite kasslersallad och sen åter gå till greys anatomy och godis, måste ju belöna mig själv lite, haha:)


HATAR ATT PLUGGA

Nu är det tyvärr dags att ta tag i allt pluggande har massor att göra tills fredag, såhär kommer det se ut för mig ett par timmar framöver!
Wish me good luck /H


Paus i pluggandet

Köttsoppa med grönsaker, vitlöksbröd och tranbärsdryck, gott!


Pluggapluggaplugga

Slutade tidigt idag i skola, kom hem och bytte om till dessa byxorna jag beställde för HM för några dagar sen, så sköna men kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska använda dem som mysbyxor eller vardags, vad tycker ni?:)


Sommaren 2013 ska bli den bästa <3


Tisdagar suger

Idag går vi till fyra, sen ska jag hem och plugga ikapp allting,har svenskaprov och två inlämningar tills fredag!


DAGENS

/H


Sola och plugg!

Solade och handlade innan med mamma och nu ligger jag i sängen och tänkte plugga lite. Imorgon börjar vi klockan 10, hörs då!
E


GODNATT

Nu har jag precis duschat och ätit morotskaka som lillasyster bakat, jätte god va den! så nu är det dax att krypa ner i sängen bredvid tindra och sätter igång ett avsnitt av greys anatomy.
/H


Äpple är underskattat!

Nu äter vi lite skivade äpplen i denna häftiga maskinen som mamma köpte för någon dag sen, den tar ur kärnhuset, skalar och delar äpplet i en spiral, hur smart som helst!
/E


MYS-MÅNDAG

Nu har vi precis ätit middag och nu är det dax att ta tag i pluggandet igen. 
/H
 

BILDER FRÅN HELGEN


Måndagar suger

Vår helg var sjuk!
Lördagskvällen är bokstavligen ett svart hål, känslan av att vakna upp och inte veta hur man kom hem är sjuk! Men nu har man varit med om det med :)
Vi ska inte festa mer nu förrän Valborg, och då blir det Lund! Ska bli så roligt, men nu har jag psykologilektion, efter skolan ska vi äta glass och plugga!
/E


party hard bitches

Ikväll ska vi på lag fest i Mörrum, här är en liten sneakpeak på hur jag ska se ut ikväll. 
/H

RSS 2.0